Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

I'm back for good!

Το καλοκαίρι έφτασε εμπρός βήμα ταχύ
να το προυπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή..!
Αυτό σκέφτηκα τις προάλλες και έκανα το πρώτο μου μπανάκι για φέτος..εντάξει η θάλασσα ήταν πολύ κρύα ως κι εγώ κρύωνα αλλά τίποτα δεν θα με εμπόδιζε απ'το να χαρώ μια άδεια παραλία από λουόμενους..από λουόμενους που σιχαίνονται τα σκυλιά και παράλληλα βέβαια κατουράνε ωραιότατα μέσα στη θάλασσα,πετάνε τα σκουπίδια τους όπου να'ναι και εννοείται προκαλούν αφάνταστη ηχορύπανση στους τριγύρω σαν να ήταν σπίτι τους!
Αυτή την ευκαιρία δεν θα την έχανα για τίποτα στον κόσμο!Έτσι λοιπόν έτρεξα,βράχηκα στα ρηχά γιατί ειδάλλως βουλιάζω σαν βαρίδι(η φύση δεν με ευνόησε σε αυτό το κομμάτι,άλλωστε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ'αυτή τη ζωή)τι έλεγα? ααα τρίφτηκα στα βοτσαλάκια και εξερεύνησα τα βράχια!Ήταν όλα εκπληκτικά μαγευτικά!Η μάνα μου είχε αποτρελαθεί γιατί περίμενε το ηλιοβασίλεμα και κάτι άλλα ρομαντικά που συνήθως τη σπάνε στον μπάμπη κι έτσι εγώ βρήκα την ευκαιρία να ξεσαλώσω!
Ε ναι λοιπόν έκανα το αδιανόητο...εκεί κοντά στην παραλία υπάρχουν δύο φοβερά νομίζω λευκά άλογα.Εγώ που λέτε δεν ήθελα να πάω να τα δω από κοντά,όοοοοχι!Ούτε ήθελα να τα κυνηγήσω,πάλι όοοοοοοχι! Υπήρχαν κάποια περιττώματα τους προφανώς στην αμμουδιά κι έτσι αποφάσισα να τρίψω την ράχη μου πάνω τους! Ω ΝΑΙ!!! Μα κάπου άκουσα ότι κάνουν καλό στα αρθριτικά και την κυκλοφορία του αίματος!Γέμισα ολόκληρος όπως θα καταλάβατε και πάνε και οι ρομαντζάδες στα ηλιοβασιλέματα και πάνε όλα!Τί το ήθελα ο δόλιος,από τότε με έχει ξασπρίσει η μάνα και δίκιο έχει εδώ που τα λέμε!Νομίζω θα φύγουν οι μαύρες βούλες από τη γούνα μου..που να το ξέρω καλέεεεε!Μη φωνάζετε κι εσείς, νόμιζα ότι ήσασταν με το μέρος μου!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ Ιούδες!
Ορίστε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την εκδρομή μου!
Σας φιλώ και σας γλείφω!!!